Házirend

HÁZIREND

Házirendünk célja, hogy Vendégeinknek nyugodt, kellemes pihenést biztosítsunk, valamint elkerüljük az esetleges félreértéseket.

1. A szobákat az érkezés napján 16:00 órától lehet elfoglalni, a távozás napján pedig 10:00 óráig kell elhagyni. Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján, rugalmasan intézhetők.

2. A szoba elfoglalása előtt a Panzió dolgozóitól kapott regisztrációs lap pontos, hiánytalan kitöltése minden vendég számára kötelező! Az adatokat a szálláshely a vendégkönyvbe történő bejegyzés céljából kéri el, s azokat bizalmasan kezeli, harmadik személynek nem adja át.

3. Felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy a szobákban és a panzió egész területén TILOS A DOHÁNYZÁS! Dohányozni az udvaron, az épület bejáratától számított 5 méteren kívül lehet.

4. A szobákat a szoba kapacitásának megfelelő létszámban lehet igénybe venni. Pótágyazási lehetőségről a recepción lehet érdeklődni.

5. Ha Ön az előre lefoglalt időszak vége előtt hamarabb távozik, a foglalásnak megfelelő teljes szállásdíj kifizetése terheli.

6. Ha a lefoglalt létszámhoz képest kevesebb vendég érkezik, a foglalásnak megfelelően a teljes szobaár kerül kiszámlázásra.

7. A recepció szolgálat hétköznap 00:00 – 24:00 óráig áll vendégeink rendelkezésére, hétvégén pedig 19:00 – 07:00 óra között van éjszakai ügyelet. A hétvégi nappali időszakban az étterem dolgozói nyújtanak felvilágosítást és segítséget.

8. Látogatót nappal, a Panzió dolgozóival történt előzetes egyeztetés után lehet fogadni.

9. A csendrendeletre való tekintettel megkérjük Vendégeinket, hogy 22:00 és 06:00 óra között a többi Vendég nyugalmát ne zavarják!

10. Háziállatot tilos engedély nélkül a panzióba, illetve a vendégszobába bevinni!

11. A szobában lévő berendezést kizárólag a Panzió dolgozóival történt előzetes egyeztetést követően lehet átrendezni!

12. A szoba berendezéseit, eszközeit, bútorokat, valamint ágyneműt, törölközőt kivinni TILOS!

13. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a Vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni!

14. A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adni a recepción!

15. Hosszabb időtartamot maradó Vendégeink számára kérésre ágynemű és törölközőcsere megoldható.

16. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért!

17. A Vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kár a Vendégek részéről a szállásadónak közvetlenül megtérítendő!

18. A szobákban hagyott értékekért nem vállalunk felelősséget!

19. A parkolás a szállóvendégek számára díjmentes. Szíveskedjenek az autókkal az udvarban úgy parkolni, hogy másokat ne korlátozzanak a szabad mozgásban, parkolásban. Az udvari parkolóban elhelyezett gépkocsik esetlegesen bekövetkezett káráért felelősséget nem vállalunk! A parkoló nem őrzött.

20. A bejelentkezéskor kapott regisztrációs lapon az autóra vonatkozó minden rovatot kötelező kitölteni. Adatok hiányában nem tudjuk biztosítani a parkolás ingyenességét.

21. A Panzió éttermében 07:00 – 22:00 óra között nyílik lehetőség étkezésre. Minden fogyasztást az étteremben kell rendezni, a szobaszámlához felíratni nem lehet.

22. A Panzió szobáiban az étkezés higiéniai okok miatt mellőzendő. Az étteremből bármilyen élelmet a szobába felvinni TILOS!

Vendégeink által keletkezett károk rendezése a helyszínen történik.

Együttműködésüket megköszönve, kívánunk kellemes pihenést és kikapcsolódást Vendégeinknek!