Étterem

Ír hangulatáról és magyaros vendégszeretetéről ismerhető meg a Play Pub House, amely egy műemlék jellegű épületben található a Szent Anna és a Batthyány utca sarkán.

Ez az ír-magyar kettősség mindenben  kellő egyensúlyban van jelen. Az angol stílustól eltérő ír oldottság közel áll a magyar emberek karakteréhez. Hangulatos, meleg az elrendezés és a berendezés is.

Az étlapon található ételek bőségesek és ízletesek.

Délben, amikor az embereknek kevés idejük van az evésre és szinte semmi a beszélgetésre, a napi ajánlat a legnépszerűbb. Ez nem csak gyors, de változatos is. Akik már ebédeltek itt, elmondhatják, hogy – a kapott mennyiséget és minőséget nézve – igen olcsón, 1090,-Ft-ért kapnak egy választott levest és főételt, amihez desszert is jár.

A Pub kitűnő helye a baráti vagy üzleti reggelizéseknek, kávézásoknak. Sajnos még nem terjedt el eléggé városunkban az a jó szokás, hogy a napot üzleti reggelivel kezdjük. Pedig a reggel minden ember életében az a biztos pont, amikor még nem csúszik, amely legkönnyebben összeegyeztethető a partnerek idejével. Ajánljuk tehát, hogy egy szépen megterített asztalnál a reggeli étel- és itallapot választva nyugodt hangulatban indítsák mozgalmas, tartalmas napjukat.

 

Látogasson el ebbe a hangulatos magyar-ír kocsma-fogadóba!

 

Étlap            Itallap            Napi menü

Különleges kóstoló összeállításaink

Asztalfoglalás